Tổng hợp 6 bộ đề thi học kì 1 môn giờ đồng hồ Anh lớp 8 năm 2020 bao gồm lời giải chi tiết đi kèm. Tin tưởng đây là bộ tư liệu hữu ích cung cấp cho các em học viên củng cầm kiến thức, ôn luyện và có tác dụng quen với những dạng đề thi không giống nhau để đã đạt được điểm số cao vào kì thi sắp tới tới
Nội dung bài viết

Đề thi học kì 1 giờ đồng hồ Anh 8 năm 2020 - đề tiên phong hàng đầu Đề thi giờ đồng hồ Anh học tập kì 1 lớp 8 năm 2020 có đáp án - Đề số 2 Đáp án đề thi môn giờ đồng hồ Anh lớp 8 học kì 1 năm 2020 - Đề số 2

Đề thi học tập kì 1 lớp 8 môn giờ đồng hồ Anh năm 2020 gồm đáp án có cấu tạo giống với đề thi học tập kì lớp 8 chính thức của cục GD&ĐT mới nhất. Câu chữ đề thi tiếng Anh 8 bào gồm: lựa chọn từ tất cả cách phân phát âm khác; chọn lời giải đúng; tìm lỗi sai; viết lại câu làm thế nào để cho nghĩa không rứa đổi; điền từ phù hợp hợp xong xuôi đoạn văn... Mời những em tham khảo nội dung bài viết dưới đây.

Bạn đang xem: Đề cương ôn thi tiếng anh lớp 8 học kì 1 có đáp án

Đáp án đề thi giờ đồng hồ Anh lớp 8 HK 1 tỉnh bắc ninh 2020

Đề thi học kì I môn giờ Anh lớp 8 có đáp án

Đề thi HK 1 lớp 8 môn Ngữ Văn thị trấn Quỳnh Phụ 2020

Đề thi học kì 1 tiếng Anh 8 năm 2020 - đề số 1

Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others.

1. A. Brother B. Love C. Money D. Lose

2. A. chicken B. Watch C. Christmas D. change

3. A. Busy B. Much C. But D. under

4. A. Inches B. Checks C.roofs D. Aches

5. A. Laughed B. Missed C. Called D. Watched

Key: 1. D; 2. C; 3. A; 4. A; 5. C;

Choose the word or phrase that best complete each sentence.

1. Hung is ………….. Student in my class.

A. Good B. Better C. The best D. A best

2. Ho chi Minh city is larger & ……….. Beautiful than Hanoi.

A. More B. As C. Most D. The most

3. She has bought this dress ………………Saturday.

A. For B. Since C. Next D. Last

4. Minh ……………. In this town since 1987.

A. Is living B. Has lived C. Lives D. Lived

5. The Sun ….in the East.

A. Rise B. Rose C. Rises D. Rising

6. That boy has short ………….hair.

A. Curly B. Oval C. Tall D. Reserved

7. Alexander Graham Bell …………….. The telephone in 1876.

A. Invent B. Invented C. Invents D. Is inventing

8. You must cover ………………sockets so that children vì not try to put anything into them.

A. Electrical B. Dangerous C. Safe D. Suitable

9. ……………. Was Alexander Graham Bell born? He was born in 1847.

A. When B. Where C. Why D. Who

10. A: Can I speak khổng lồ Lan, please? This is Hung.

A. Hello, Lan B. Hello, Hung

C. How are you? D. How about tomorrow?

11. Revision is …………… when we learn new words.

A. Necessary B. Necessarily C. More necessary D. Unnecessary

12. Could you bởi vì me a favor?........................

A. Why? B. I’m sorry. I’m really busy.

C. What can I vì chưng for you? D. Both B and C are correct

13. Hey! Lan. How about...................... Lớn the cinema this afternoon? - OK.

A. To go B. Going C. We go D. Go

14. ………you need any help? Yes. That’s very kind of you.

A. Vì chưng B. May C. Can D. Could

15. “Why was bố late?” “………………he got up late.”

A. However B. So C. Because D. While

Key: 1. C; 2. A; 3. B; 4. B; 5. C; 6. A; 7. B; 8. C; 9. A; 10. B; 11. A ;12. D; 13. B; 14. A; 15. C;

There is a mistake in the four underlined parts of each sentence. Find the mistake (A, B, C, or D

1. Vietnam is (A) an (B) multicultural country (C) with 54 (D) ethnic groups.

2. We speak (A) English fluent (B) now (C) than last year (D).

3. We broke with (A) tradition by (B) make (c) sponge cakes for the Mid-Autumn Festival instead of (D) moon cakes.

4. You has to (A) take off (B) your hats when (C) you go (D) to the pagoda.

5. I don't like (A) this performance (B) although (C) it's too boring (D).

Key: 1. B; 2. B; 3. C; 4. A; 5. C;

Complete each sentence so that it has the same meaning as the first one.

1. Cats cannot swim as well as dogs.

Dogs can ……………………………….

2. Minh really loves to lớn hang out with friends.

Minh really enjoys ……………………………….

3. Playing beach games is very interesting.

It is ……………………………….

4. He uses all his không lấy phí time lớn look after his garden.

He spends …………………………….

5. Would you please change this T-shirt for me?

Do you mind ………………………………

Key: 1. Dogs can swim better than cats.

2. Minh really enjoys hanging out with friends

3. It is interesting to play beach games.

4. He spends his miễn phí time looking after his garden.

5. Vị you mind changing this T-shirt for me?

Đề thi giờ đồng hồ Anh học kì 1 lớp 8 năm 2020 có đáp án - Đề số 2

A: Listening (2pts)

Question 1: Read the text & then decide which sentence is true (T) or false (F (1pt))

1. Cindy had lớn work very hard all day. .........

2. Cindy was very sad because she had to lớn be at home. .........

3. Cindy's sister changed her rags into beautiful clothes. .........

4. Cindy and the Prince were married & lived happily ever after. .........

Question 2: Listen again và answer the questions. (1pt)

1. Why was Cindy very sad?

..............................................................................................................

2. Who changed Cindy's rags into beautiful clothes?

..............................................................................................................

3. What did she leave on the dance floor?

..............................................................................................................

4. Did the Prince want to lớn see her again?

..............................................................................................................

B. Language focus (3,0 pts)

Question 1: Choose the words which has underlined parts pronounced differently (0,5pt)

1. A. Wet market B. Prefer C. Plentiful D. Get

2. A. Danger B. angry C. Language D. Passage

Question 2: Choose the best answer A, B, C or D (2,5pt)

1. He is strong enough ............ This box.

A. Lift B. Lifts C. To lift D. Lifting

2. I lượt thích ............... Chinese very much.

A. Study B. Studies C. Studies D. Studying

3. He used to ............... The guitar when he was a student.

A. Play B. To play C. Plays D. Playing

4. My brother speaks English very ................

A. Easy B. Bad C. Fluently D. Fluent

5. Hoa's pen is different ............... Mine.

A. From B. To lớn C. As D. With

6. Alexander Graham Bell was born................................ March 3rd, 1847.

A. In B. On C. At D. From

7. Jim hasn't gone lớn the beach .................. Three years.

A. For B. Since C. At D. During

8. The boy had lớn cook dinner .............. Because his mother came home late.

A. Yourself B. Himself C. Herself D. Themselves

9. May I help you? - .................................................

A. No, I don't need C. Thank you, I don't need

B. Yes. That's very kind of you D. Yes, I'm fine

10. You must.............. All chemicals và drugs in locked cupboard.

Xem thêm: Bài Tập Nhân Số Có Bốn Chữ Số Với Số Có Một Chữ Số, Please Wait

A. To lớn put B. Put C. Putting D. Putting

C. Reading (2pts)

Question 1: Read the passage & choose the most suitable answer A, B, C or D. (1pt)

Nam is in grade 8A. He (1)...........his report card for the last school year. He got good grade (2)............Literature and Math, but his English was poor. His English teacher said, "Nam, you must work harder on your English". He'll try his best to lớn study well next year. He loves (3).................., and he likes sports, too. He enjoys (4)............... Soccer a lot. This summer vacation, he is enrolling for the summer activities in his trang chủ town. They'll plant trees, clean the streets & participate in the city's sports programs.